تکنولوژی مقالات 

تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب ضرر دارد؟

تبلیغات بنری

به گفته هامشاهری آنلاین ، با رویکرد نوروز و افزایش مصرف آجیل ، دانه های آفتابگردان نیز اوج هستند. اما آیا مصرف بیش از حد این دانه ها می تواند برای گروه های خاصی از بیماران شوک باشد؟

من می گویم Massoud Firouzkouhi ، مشاور تغذیه و رژیم غذایی ، اخبار آنلاین: دانه های آفتابگردان برای دیابتی ها مضر نیستند و در صورت مصرف در مقدار محدود و محدود می توانند مفید باشند. اما بر روی دانه های شور و به ویژه دانه های شور و بو داده ، می تواند مضر باشد. دانه های آفتابگردان حاوی شاخص قند خون پایین هستند و به سرعت قند خون را افزایش نمی دهد. از نظر فیبر زیاد است و فیبر می تواند به کنترل قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند. این ماده حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده برای سلامت قلبی عروقی است و از مشکلات قلبی مرتبط با دیابت جلوگیری می کند. سطح منیزیم نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد و استفاده از آن می تواند به بهبود کنترل دیابت کمک کند.

اما انرژی یا کالری موجود در این آجیل زیاد است و مصرف بیش از حد می تواند باعث افزایش وزن شود که برای دیابتی ها مناسب نیست. دانه های نمکی همچنین می توانند فشار خون را افزایش دهند و انواع دانه های برشته شده ممکن است حاوی دمای زیادی بر روی چربی های ناسالم باشد که باعث افزایش التهاب می شود. دیابتی ها می توانند حدود 1 تا 2 گرم از این آجیل ها را در رژیم غذایی خود قرار دهند و از شیر و سالادهای کم چربی استفاده کنند.

فواید دانه گل آفتابگردان به کبد چربی

متخصص تغذیه خاطرنشان می کند که مصرف متعادل دانه های آفتابگردان خام و کم می تواند برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید باشد: البته مصرف بیش از حد دانه های شور و نخود می تواند منجر به آسیب کبد شود. یکی از مزایای دانه های آفتابگردان برای کبد زیاد ویتامین E و آنتی اکسیدان های قوی که از سلولهای کبد در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند. این ماده حاوی چربی سالم است و حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است که به کاهش التهاب و بهبود عملکرد کبد کمک می کند.

این ماده حاوی فیبر و پروتئین است و به سلامت دستگاه گوارش و کنترل وزن کمک می کند که این عوامل مهم در بهبود کبد چرب است. اما یکی از محدودیت های احتمالی و نقص دانه های آفتابگردان این است که حاوی کالری و چربی های بالایی است. مصرف بیش از حد دانه های آفتابگردان می تواند باعث افزایش وزن شود که برای بیماران مبتلا به کبد چرب مضر است. نوعی از بو داده و SALTI که باعث افزایش فشار خون و تشدید التهاب در این بیماران می شود. اگر دانه ها در دماهای بالا بو داده شوند ، ممکن است حاوی چربی اکسیده شده برای کبد باشد. مصرف متعادل دانه های آفتابگردان خام و کم می تواند از 1 تا 2 گرم در روز با سبزیجات و میوه های مفید برای افراد مبتلا به کبد چرب باشد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید