تکنولوژی مقالات 

سفری مجازی به سال ۴۳۲ پیش از میلاد مسیح | بازگشت معبد ۲۵۰۰ ساله با کمک هوش مصنوعی

تبلیغات بنری

به گفته هامشاهری آنلاین ، خوان دو لارا ، باستان شناس در دانشگاه آکسفورد ، با استفاده از منابع اولیه تاریخی ، داده های نجومی و فناوری گرافیک رایانه (CGI) ، نسخه دیجیتالی پارتنون ، یک مقبره یونانی باستانی را بازسازی کرد.

بنابراین ، با ترکیب تاریخ و مدل سازی سه بعدی ، اکنون می توانیم جلال این معبد را ببینیم ، همانطور که در اوج استخوان ما در سال 5 قبل از میلاد بود. نتیجه تلاش های د لارا ، نگاهی عالی به یکی از برجسته ترین شاهکارهای معماری هلنیستی است و این یک الگوی عالی برای بازسازی دیجیتال سایر اماکن مهم تاریخی برای محققان ، مورخان و بازدید کنندگان موزه است.

با این حال ، ویرانه های پارتنون اکنون پس از پنج سال عالی است و فقط تصور کنید که چگونه این معبد چشمگیر و شگفت انگیز بود.

ساخت ساختمان در سال 5 قبل از میلاد 2 متر به پایان رسید ، اما دکوراسیون و آثار هنری آن شش سال دیگر طول کشید. در حال حاضر ، قسمت های خارجی فقط باقی مانده است ، اما منابع تاریخی در مورد یک مقبره چشمگیر برای الهه آتن ، الهه خرد ، صنایع دستی و جنگ صحبت می کنند.

خوان دو لارا توضیح داد: “بر اساس داده هایی که من جمع آوری کردم ، تجربه بصری هر معبد و آیین هایی که به شدت اجرا شده اند تحت تأثیر عبد القح و منشأ سایت معبد جغرافیایی قرار گرفته است.” اما از قرن پنجم قبل از میلاد و با دوران هلنیستی ، ما شاهد افزایش چشمگیر در برخی از تجربه های مذهبی هستیم. “

جزئیات شگفت انگیز این معبد

در قلب معبد پارتنون ، مجسمه ای از حدود دو متری نگهبان فیداس فیدیاس ، یک چهره مشهور اسناد تاریخی را نشان می داد که نشان می دهد این مجسمه توسط کریسفانتین (ترکیبی از طلا و عاج) انجام شده است.

مطالعات قبلی در مورد آثار مشابه نشان می دهد که عاج در قالب این مجسمه باز و رقیق شده و سپس به عنوان یک پوشش به بدن اصلی گره خورده است.

ساختار اطراف معبد عمدتاً از مرمر و سنگ ساخته شده بود که با دقت تراشیده و جلا داده می شدند تا درخشش طبیعی آن دو برابر شوند. همچنین ، مجسمه آتن در منطقه ای قرار داده شده است که به آن حوضه های آب ، پنجره ها و چراغ های معبد می دهد.

سفر مجازی به 5 سال قبل از میلاد بازگشت معبد 5 ساله با کمک هوش مصنوعی

تجزیه و تحلیل باستان شناسی نشان می دهد که قسمت داخلی پارتنون عمدتاً تیره تر و پر از دود غلیظ برای بهبود وحشت و احترام به منطقه آن بود. اما محیط هر چهار تابستان و همزمان با جشنواره برجسته یک بار تغییر می کرد. این روزها ، زاویه مجسمه و موقعیت مکانی آن باعث شد نور خورشید به طور مستقیم روی لباس طلایی آتن باشد.

“تصور کنید که وارد پارتنون هستید ؛ چشمان شما ، که هنوز از نور شدید خورشید خسته شده اند ، به تدریج با تاریکی داخل معبد سازگار می شوند. در عین حال ، نوری که به درب معبد می خورد ، مستقیماً بر روی جامه الهه طلایی می درخشد. این همان تأثیر است که مهندسان معماری و داخلی قصد ایجاد ایجاد داشتند.”

د لارا یک وب سایت برای پروژه 3D Parthenon دارد ، اما او شخصاً امیدوار است که از سایر محققان الهام بگیرد تا بازسازی دیجیتالی سایر بناهای بزرگ را آغاز کنند. این سرگرمی می تواند به عنوان بخشی از نمایشگاه های موزه یا در هدفون واقعیت مجازی مورد استفاده قرار گیرد تا تجربه ای نزدیک به شگفتی های دنیای باستان فراهم شود.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید