اقتصادی مقالات 

مواد غذایی امسال چند درصد گران شد؟ | پسته بی‌ مشتری ماند

تبلیغات بنری

اگرچه قیمت کالاها و خدمات به تدریج افزایش یافته است ، به ویژه کالاهایی که به واردات وابسته هستند ، در شرایط فعلی بازار ، بیشترین افزایش قیمت به دلیل تولید داخلی تعجب آور بود ، که قیمت کالاهای محلی بیشتر از قیمت کالاهای وارداتی 100 درصد بود.

آمارهای رسمی حاکی از آن است که در فوریه امسال ، قیمت سیب زمینی ها بیش از 5 درصد در مقایسه با فوریه سال گذشته ، همراه با بادمجان 2 درصد ، گوجه فرنگی 2 درصد ، 2 درصد و لوبیا ، 2 درصد و لوبیا افزایش یافته است. در یافتن جامعه ، افزایش شدید قیمت این محصول دارای یک جدول کوچکتر است و بسیاری از گروه های کم درآمد را برای معیشت قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

قیمت مواد غذایی را در ماه فوریه افزایش دهید

براساس اعلام دفتر آماری ایران ، در ماه فوریه ، میانگین قیمت برنج ایران با 4.9 درصد افزایش یافته است ، ماکارونی 4.9 درصد و برنج خارجی 4.9 درصد و این محصولات زراعی بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتند. همچنین در گروه گوشت قرمز و سفید و محصولات آن ، بالاترین قیمت ماهی قزل آلا 4.9 درصد بود.

در سایر گروه های غذایی ، کره سرخ شده در ماه فوریه 4.9 درصد افزایش یافته است ، زیرا روغن فولادی شاهد افزایش 3.5 درصدی قیمت بود.

پسته ضروری است

طبق اعلام دفتر آمار ایران ، میانگین قیمت پسته ، که نیاز به تقاضای کم برای خرید در مناطق شهری در کشور در ماه فوریه امسال با 4.9 درصد به 6000 تومانس دارد. با این حال ، در فوریه سال گذشته ، دفتر صدور ایران به طور متوسط ​​قیمت یک کیلوگرم پسته 6 هزار Tomans را اعلام کرد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری hamshahrionline

پست های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید