حال و روز دلار پس از همتی | بازار ارز به کدام سو می رود؟
به گفته هامشاهری آنلاین ، قیمت دلار در بازار غیررسمی از اواخر فوریه از 6000 تومان فراتر رفته است ، اما روند بازار از ابتدای این هفته معکوس شده است. به نظر می رسد که بازار ارز در حال حاضر با تغییر دولت در زمینه سیاست ارزی غرق شده است. معاون اول رئیس جمهور ، محمد ردا آرف ، اخیراً اعلام کرد که سیاست ارزهای ترجیحی سال آینده ادامه خواهد یافت. با این حال ، از آنجا که فاکتور بودجه ارائه شده است ، دولت اعلام کرد که قصد دارد ارز ترجیحی 5 ٪ کالاهای گران قیمت و تا 5 دلار را تهیه کند.
رئیس بانک مرکزی همچنین این هفته اعلام کرد که سیاست افزایش نرخ ارز نیمای متوقف خواهد شد و بانک مرکزی سعی خواهد کرد که ارز NIMA را در کانال مدیریت قرار دهد. با این حال ، از زمان راه اندازی دولت چهاردهم ، قیمت NIA 2 درصد افزایش یافته و از حدود 2 هزار تومن به 6 هزار تومن افزایش یافته است. صرف نظر از کالاهای اساسی ، واردات سایر کالاها در کشور در NIMA اجرا می شود.
دلار به کانال 4000 دلار آمریکا باز می گردد
قیمت دلار ، که روند نزولی را در چند روز گذشته آغاز کرد ، با انزوا وزیر اقتصاد ، صبح چهارشنبه ادامه یافت و عصر وارد کانال Tomanes 4000 شد.
فروشندگان ارز مربع فردووی معتقدند که دلار همچنان رو به کاهش است. اگرچه برخی از آنها هنوز در پذیرش این شماره مردد بودند ، اما برخی از فروشندگان دلار را برای فروش دلار در کانال 6000 تانان پیشنهاد دادند.
برخی از تحلیلگران بر این باورند که ورود بازاریاب با انتقاد از دلار و انزوا وزیر اقتصاد برای ارز زیاد منجر به کاهش شده است ، اما برخی دیگر معتقد بودند که این سقوط ها عبور می کنند و احتمالاً به کانال های قبلی باز می گردند.
کاهش قیمت ارز در بازار تهران
روز چهارشنبه ، قیمت طلا در بازارهای جهانی به دلیل آغاز تعرفه های گمرک در کالاهای کانادایی و مکزیکی و همچنین جنگ تعرفه ها با چین ، به ویژه در اجزای رایانه ، به 6000 دلار در هر اونس افزایش یافت ، اما به دلار نیز کاهش یافت و ورود آن به کانال 6000 Tanan.
چهارشنبه (1 مارس) ، به دلیل قیمت بالای جهانی طلا ، هر قطعه از ارز جدید (IMAI) به مدت 2 میلیون و 6 هزار تومانس فروخته شد ، و ارز طراحی قدیمی (ربی آل -هوریا) به ترتیب 2 میلیون و 6 هزار تومانس فروخته شد که به ترتیب تا سه شنبه (6 مارس) کاهش یافت.
به روزرسانی سیاست توحید مانند گذشته بازارها را آرام می کند
کارشناس اقتصادی گفت: “سیاست آزادسازی نرخ ارز و نوع درمان تروما که برخی از مردم توافق کرده اند در اقتصاد تعیین کننده کشور موفق نشده اند.”
رحمان سعد با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد گفت: “بانک مرکزی توانست با رویدادهای مختلف سیاسی محلی و خارجی با رویدادهای مختلف سیاسی محلی و خارجی ، دلار متوسط را حفظ کند ، اما در شرایط فعلی باید تصمیمات خوبی در زمینه روابط خارجی گرفته شود.”
نیاز به بازگشت به سیاست توحیدی
یک اقتصاددان معتقد است که اجرای سیاست های اتحاد اقتصادی در وضعیت فعلی کشور یک تصمیم منطقی برای آزادسازی نرخ ارز است.
آلبرت بغازیان تأکید کرد: “سیاست های توحید اقتصادی اساساً با آزادسازی نرخ ارز متفاوت است.” در شرایط فعلی ، کشور همچنین به ثبات اقتصادی بیشتری نسبت به همیشه احتیاج دارد. از آنجا که هیچ کشوری نمی تواند ادعا کند که نیازی به سیاست های توحیدی نیست. توحید اقتصادی به دنبال ایجاد و حفظ ثبات است و در صورت وجود ، باید تقویت شود ، اما اگر ثبات وجود نداشته باشد ، ابتدا باید ایجاد شود و سپس به سمت رشد اقتصادی منتقل شود.
اقتصاددان در مورد نیاز دولت برای مداخله برای کنترل قیمت ، گفت: “برخی از مردم بر این باورند که دولت نباید در بازار دخالت کند ، اما این عقیده حاکی از سوء تفاهم اقتصاد و بازار است.”